Prehransko svetovanje

Prehransko svetovanje preko spleta s personaliziranim jedilnikom in podporo nutricionistke. Zdravo hujšanje brez ekstremnih diet, s poudarkom na zdravju in dobrem počutju.

Postavi sebe, svoje zdravje in dobro počutje na prvo mesto.

Vsi paketi prehranskega svetovanja vključujejo personaliziran jedilnik in so prilagojeni tvojemu življenjskemu slogu, željam in ciljem. Svetovanje poteka preko spleta. Izberi paket zase glede na stopnjo podpore, ki jo potrebuješ.

Paketi prehranskega svetovanja:

Personaliziran 7-dnevni jedilnik

FitLucija

Preračunavanje kalorij in makrohranil prepusti meni ter poenostavi načrtovanje svoje prehrane s tedenskim jedilnikom.
Vključeni so zdravi okusni recepti, prilagojeni tvojemu okusu, ciljem, morebitnim intolerancam, času in kuharskim sposobnostim.

Ta paket je zate, če:

  • se še odločaš o spremembi načina prehranjevanja in želiš narediti prvi korak;
  • potrebuješ jasen načrt, kako priti do svojega cilja (zdravo hujšanje, manj napihnjenosti, zdravo pridobivanje teže, urejena prehrana ob intoleranci itd.);
  • si želiš nadgraditi in popestriti svojo prehrano z uravnoteženimi obroki v skladu s svojimi prehranskimi preferencami, morebitnimi intolerancami ali za doseganje splošnega zdravja in dobrega počutja.

4-tedensko prehransko svetovanje

FitLucija

Zaštartaj z zdravim načinom prehranjevanja, usvoji znanje o sestavi uravnoteženih obrokov ter pridobi praktične in strateške nasvete za doseganje svojih specifičnih ciljev.

Ta paket je zate, če:

  • si želiš slediti jedilniku, obenem pa se naučiti samostojnega načrtovanja in organizacije prehrane zase in za svojo družino;
  • si pripravljena v svoje življenje uvesti zdrave prehranske navade, ki ti bodo pomagale doseči in vzdrževati zastavljene cilje;
  • ti bo prav prišla zaloga zdravih receptov, h katerim se boš vedno znova vračala.

3-mesečno prehransko svetovanje

FitLucija

Odločena si, da končno dosežeš svoje cilje! Celovito preoblikuj svojo prehrano in uvedi zdrave prehranske navade z mojo pomočjo.

Ta paket je zate, če:

  • si pripravljena za trajno spreminjanje prehranskih navad;
  • si visoko motivirana, da zaživiš zdravo, vitalno ter energije polno življenje brez nenehne obremenjenosti s prehrano in dietami;
  • si želiš VIP obravnave s 24/7 podporo svoje osebne motivatorke, zaveznice in vodičke po prehrani.

Kaj je vključeno v vse pakete svetovanja?

ANALIZA

analiza obstoječih prehranskih navad, življenjskega sloga in priložnosti za izboljšanje;

NAČRT

izdelava osebnega prehranskega načrta s priporočili in smernicami, ki te bodo najhitreje pomaknila v smeri zastavljenih ciljev

JEDILNIK

izdelava personaliziranega jedilnika, prilagojenega tvojim željam, potrebam, življenjskemu slogu in ciljem

RECEPTI

recepti, ki vključujejo tvoja najljubša živila in zadostijo potrebam telesa po makrohranilih in mikrohranilih

PODPORA

individualna podpora preko emaila v času trajanja paketa, odgovarjanje na vprašanja, spremljanje napredka in sprotno prilagajanje

Kaj lahko pričakuješ?

Holistični pristop, ki se poleg urejanja prehrane dotika gibanja, stresa, spanja in miselnosti.

Skupaj bova zate postavili cilje, ki so dosegljivi, dolgoročni in v središče postavljajo tvoje zdravje in dobro počutje, ne telesnih obsegov ali številke na tehtnici.

Od mene ne pričakuj nepotrebnega izključevanja celih skupin živil ali prepovedovanja sladic, saj ekstremi po mojih izkušnjah in po izkušnjah mojih strank ne vodijo do trajnih rezultatov.

Poiskali bova način prehranjevanja, ki je zate dolgoročno vzdržen. Prehransko svetovanje vključuje personaliziran jedilnik. Na jedilniku, ki ga bom pripravila posebej zate, boš našla večinoma živila, ki so varovalna za zdravje (polnovredna, minimalno predelana živila); občasno in v primernih porcijah pa tudi svojo najljubšo hrano “za dušo”. Ne pozabi: Svoje cilje lahko dosežeš brez odpovedovanja svojim najljubšim živilom!

Če si v dvomih, kateri paket prehranskega svetovanja izbrati, mi piši.

Kako poteka prehransko svetovanje?

Fit Lucija

Naročiš izbrani paket svetovanja. V trenutku dobiš mene kot svojo osebno prehransko svetovalko, ki ti je na voljo za vsa vprašanja in ti 100% stoji ob strani.

Fit Lucija

Pošljem ti predlogo za vodenje prehranskega dnevnika in vprašalnik, v katerem mi zaupaš vse o svojih prehranskih navadah in ciljih. Še posebej me zanima, katerim jedem se ne bi pod nobenim pogojem odpovedala (namig: tukaj napišeš svojo najljubšo sladico in jaz poskrbim, da bo na primeren način vključena v jedilnik ?).

Fit Lucija

Pripravim ti personaliziran prehranski načrt z jedilnikom in recepti, ki so prilagojeni tvojemu življenjskemu slogu, željam in ciljem.

Fit Lucija

Spremljava napredek in načrt sproti prilagajava.

Bi ti prav prišla strokovna pomoč pri urejanju prehrane?

Prepusti mi, da se namesto tebe ukvarjam s kalorijami in izračunom makrohranil, ti s preizkušenimi orodji pomagam pri premagovanju ovir in se s teboj veselim doseženih ciljev.


5
(4)