Trgovina

Prehransko svetovanje, 4-tedenski program

Več informacij in naročilo na: [email protected]

225.00

Preobrazi svojo prehrano s personaliziranim 4-tedenskim programom prehranskega svetovanja!

✓ Analiza dnevnika prehrane in prehranskih navad

Priporočila in smernice za vzpostavitev zdravih prehranskih navad, ki ti bodo pomagale doseči zastavljene cilje

14-dnevni personaliziran jedilnik z recepti, prilagojen tvojemu življenjskemu slogu, željam in ciljem + pregled 14-dnevnega jedilnika, ki si ga na podlagi prejetih gradiv načrtuješ sama

Zbirka zdravih in preprostih receptov po tvojem okusu (več kot 50 receptov za zajtrke, kosila, večerje in malice)

Tedensko spremljanje napredka, prilagajanje jedilnika in podpora preko emaila

Vsebine, prilagojene tvojim izzivom in ciljem na področju prehrane

Celosten pristop, ki v središče postavlja tvoje zdravje in dobro počutje, ne telesnih obsegov ali številke na tehtnici

Se zanimaš za prehransko svetovanje ali jedilnik?
Piši mi na: [email protected]
Preko emaila ali klica se bova pogovorili o tvojih ciljih na področju prehrane in kako te lahko najbolje podprem.

Kaj je vključeno v 4-tedenski program prehranskega svetovanja?

1| Analiza obstoječih prehranskih navad, življenjskega sloga in priložnosti za izboljšanje.

2| Izdelava osebnega prehranskega načrta s priporočili in smernicami, ki ti bodo pomagale doseči zastavljene cilje.

3| Sestava personaliziranega 2-tedenskega jedilnika (14 dni), prilagojenega tvojim željam, morebitnim zdravstvenim omejitvam, intolerancam, življenjskemu slogu in ciljem.

4| Več kot 50 različnih receptov, ki vključujejo tvoja najljubša živila in zadostijo potrebam telesa po makrohranilih in mikrohranilih.

5| Gradiva in napotki za sestavo uravnoteženih obrokov, na podlagi katerih si boš sama sestavila 2 tedenska jedilnika in mi ju poslala v pregled.

6| Pregled, popravki in dopolnitve dveh tedenskih jedilnikov (skupaj 14 dni), ki si jih na podlagi prejetih gradiv načrtuješ sama.

7| Individualna podpora preko emaila v času trajanja programa (4 tedne), odgovarjanje na vprašanja, spremljanje napredka in sprotno prilagajanje jedilnika.

 

Personaliziran 4-tedenski program prehranskega svetovanja je zate, če:

Si želiš poenostaviti prehrano z jedilnikom, obenem pa se naučiti samostojnega načrtovanja in organizacije prehrane zase in za svojo družino.

Si pripravljena v svoje življenje uvesti zdrave prehranske navade, ki ti bodo pomagale doseči in vzdrževati zastavljene cilje.

Potrebuješ jasen, dolgoročen in celovit načrt, kako priti do svojega cilja (npr. hujšanje, manj napihnjenosti, zdravo pridobivanje teže).

Se želiš izobraziti o sestavi zdravih obrokov in se naučiti samostojne sestave uravnoteženega jedilnika zase.

Si želiš ali moraš iz svoje prehrane izločiti določeno živilo ali skupino živil (npr. mlečne izdelke, gluten, meso).

Si želiš prejeti več kot 50 zdravih receptov po tvojem okusu, h katerim se boš vedno znova vračala.

 

Zakaj se odločiti za 4-tedenski program prehranskega svetovanja?

Imela boš jasen prehranski načrt, ki ti bo pomagal do zastavljenega cilja, manj stresa in obremenjevanja okoli prehrane.

Prejela boš 14-dnevni jedilnik z recepti, pripravljenimi posebej zate. Zadovoljna boš, ker ješ uravnoteženo in zdravo brez velikega napora.

Ne boš več kot mesečnik tavala po živilskih trgovinah in impulzivno dodajala stvari v košarico, ker boš točno vedela, kaj nakupiti (manj zavržene hrane).

Dobila boš knjižico več kot 50 preprostih in okusnih receptov, popolnoma prilagojenih tvojem okusu, ciljem in preferencam. V recepte bodo vključena živila, ki jih imaš rada in izključena tista, ki jih ne ješ. Količina sestavin bo prilagojena tvojim ciljem in dnevnim potrebam.

Prejela boš smernice, prilagojene posebej tebi in tvojim problemom, povezanim s prehrano; ter praktične napotke in naloge, ki ti bodo pomagale preskočiti ovire in te bodo vodile do zastavljenih ciljev.

Na podlagi prejetih personaliziranih smernic in gradiv se boš naučila sestaviti zdrave obroke. Vedela boš, kaj in koliko jesti za svoje cilje in potrebe. Samostojno si boš začela načrtovati 14-dnevni uravnotežen jedilnik zase, pri tem pa ti bom pomagala s predlogi in dopolnitvami.

S svojim strokovnim znanjem in izkušnjami ti bom stala ob strani, ves čas ti bom na voljo za vsa vprašanja, pomagala ti bom pri iskanju tvoje notranje motivacije in te podpirala pri uvajanju sprememb.

 

Kaj vse upoštevam pri sestavi jedilnika zate ?

Tvoje prehranske preference in želje – kaj ješ/česa ne ješ, čemu se pod nobenim pogojem ne želiš odpovedati, kaj je tvoja najljubša hrana “za dušo”

Tvoj življenjski slog – stopnjo aktivnosti, urnik, navade, želeno število obrokov, želeno raznolikost obrokov in čas, ki ga lahko nameniš pripravi obrokov

Tvoje cilje glede počutja, energije, zdravja, telesne teže

Morebitne prehranske intolerance/alergije, zdravstvena stanja in drugo

 

Kako bo potekalo najino sodelovanje?

1| Naročiš 4-tedenski program prehranskega svetovanja. Če imaš v postopku naročanja kakršnokoli vprašanje, mi napiši email na [email protected].

2| Po prejetem plačilu ti pošljem predlogo za vodenje prehranskega dnevnika in prehranski vprašalnik, v katerem mi zaupaš vse o svojih prehranskih navadah in ciljih. Še posebej me zanima, katerim jedem se pod nobenim pogojem ne želiš odpovedati (namig: tukaj napišeš svojo najljubšo sladico in jaz poskrbim, da bo na primeren način vključena v tvoj jedilnik ?).

3| Pripravim ti personaliziran prehranski načrt ter 14-dnevni jedilnik z recepti, ki so prilagojeni tvojemu življenjskemu slogu, željam in ciljem.

4| Spremljava napredek in načrt sproti prilagajava. 1x tedensko prejmeš obdobni vprašalnik, na podlagi katerega po potrebi prilagodiva pristop. Ves čas sem ti na voljo za vsa vprašanja in ti 100% stojim ob strani.

5| Na podlagi prejetih gradiv si 2 tedna zapored samostojno sestaviš tedenski jedilnik, ki mi ga pošlješ v pregled. Tvoj jedilnik pregledam, ga po potrebi dopolnim, predlagam spremembe, izboljšave in ti ga z dopolnitvami vrnem.

Če želiš s sodelovanjem nadaljevati, imaš po preteku mesečnega programa možnost spremembe paketa v 3-mesečno spremljanje z doplačilom razlike v ceni.

Celotna komunikacija poteka preko spleta (email, zasebna sporočila), gradiva ti pošljem na email, na vsa vprašanja prejmeš odgovor v najkrajšem možnem času.

 

Kaj lahko pričakuješ?

Skupaj bova zate postavili cilje, ki so dosegljivi, dolgoročni in v središče postavljajo tvoje zdravje in dobro počutje, ne telesnih obsegov ali številke na tehtnici.

Od mene ne pričakuj nepotrebnega izključevanja celih skupin živil ali prepovedovanja sladic, saj ekstremi po mojih izkušnjah in po izkušnjah mojih strank ne vodijo do trajnih rezultatov.

Poiskali bova način prehranjevanja, ki je zate dolgoročno vzdržen. Na jedilniku, ki ti ga bom pripravila, boš našla večinoma živila, ki so varovalna za zdravje (polnovredna, minimalno predelana živila); občasno in v primernih porcijah pa tudi svojo najljubšo hrano “za dušo”. Ne pozabi: Svoje cilje lahko dosežeš brez odpovedovanja svojim najljubšim živilom!

 

Kategorija: