Trgovina

Prehransko svetovanje, 4-tedenski program

225.00

Preobrazi svojo prehrano s personaliziranim 4-tedenskim programom prehranskega svetovanja!

4-tedenski jedilnik, prilagojen tvojemu življenjskemu slogu, željam in ciljem

Priporočila in smernice za vzpostavitev zdravih prehranskih navad, ki ti bodo pomagale doseči zastavljene cilje

Zbirka zdravih in preprostih receptov po tvojem okusu (več kot 50 receptov za zajtrke, kosila, večerje in malice)

Tedensko spremljanje napredka, prilagajanje jedilnika in podpora preko emaila

Vsebine, prilagojene tvojim izzivom in ciljem na področju prehrane

Holistični pristop, ki v središče postavlja tvoje zdravje in dobro počutje, ne telesnih obsegov ali številke na tehtnici

Personaliziran 4-tedenski program prehranskega svetovanja je zate, če:

Si želiš poenostaviti prehrano z jedilnikom, obenem pa se naučiti samostojnega načrtovanja in organizacije prehrane zase in za svojo družino.

Si pripravljena v svoje življenje uvesti zdrave prehranske navade, ki ti bodo pomagale doseči in vzdrževati zastavljene cilje.

Potrebuješ jasen, dolgoročen in celovit načrt, kako priti do svojega cilja (npr. hujšanje, manj napihnjenosti, zdravo pridobivanje teže).

Si želiš ali moraš iz svoje prehrane izločiti določeno živilo ali skupino živil (npr. mlečne izdelke, gluten, meso).

Si želiš prejeti več kot 50 zdravih receptov po tvojem okusu, h katerim se boš vedno znova vračala.

 

Zakaj se odločiti za mesečno prehransko svetovanje?

Imela boš jasen prehranski načrt, ki ti bo pomagal do zastavljenega cilja – manj stresa in obremenjevanja okoli prehrane.

S svojim strokovnim znanjem in izkušnjami ti bom stala ob strani, ves čas ti bom na voljo za vsa vprašanja, pomagala ti bom pri iskanju tvoje notranje motivacije in te podpirala pri uvajanju sprememb.

Ne bo se ti treba ukvarjati s preračunavanjem kalorij in makrohranil ali z iskanjem receptov po svojem okusu – samo sledila boš jedilniku in receptom, pripravljenim posebej zate. Zadovoljna boš, ker ješ uravnoteženo in zdravo brez velikega napora.

Ne boš več kot mesečnik tavala po živilskih trgovinah in impulzivno dodajala stvari v košarico, ker boš točno vedela, kaj nakupiti (manj zavržene hrane).

Dobila boš knjižico več kot 50 preprostih in okusnih receptov, popolnoma prilagojenih tvojem okusu, ciljem in preferencam. V recepte bodo vključena živila, ki jih imaš rada in izključena tista, ki jih ne ješ. Količina sestavin bo prilagojena tvojim ciljem in dnevnim potrebam.

Prejela boš vsebine, prilagojene posebej tebi in tvojim problemom, povezanim s prehrano; ter praktične napotke in naloge, ki ti bodo pomagale preskočiti ovire in te bodo vodile do zastavljenih ciljev.

 

Kaj je vključeno v mesečni program prehranskega svetovanja?

1| Analiza obstoječih prehranskih navad, življenjskega sloga in priložnosti za izboljšanje.

2| Izdelava osebnega prehranskega načrta s priporočili in smernicami, ki ti bodo pomagale doseči zastavljene cilje.

3| Sestava personaliziranega 4-tedenskega jedilnika (28 dni), prilagojenega tvojim željam, morebitnim zdravstvenim omejitvam, intolerancam, življenjskemu slogu in ciljem.

4| Več kot 50 različnih receptov, ki vključujejo tvoja najljubša živila in zadostijo potrebam telesa po makrohranilih in mikrohranilih.

5| Individualna podpora preko emaila v času trajanja paketa (4 tedne), odgovarjanje na vprašanja, spremljanje napredka in sprotno prilagajanje jedilnika.

 

Kaj vse upoštevam pri sestavi jedilnika zate ?

Tvoje prehranske preference in želje – kaj ješ/česa ne ješ, čemu se pod nobenim pogojem ne želiš odpovedati, kaj je tvoja najljubša hrana “za dušo”

Tvoj življenjski slog – stopnjo aktivnosti, urnik, navade, želeno število obrokov

Tvoje cilje glede počutja, energije, zdravja, telesne teže

Morebitne prehranske intolerance/alergije, zdravstvena stanja in drugo

 

Kako bo potekalo najino sodelovanje?

1| Naročiš izbrani paket svetovanja. Če si v dvomih, kaj izbrati, mi napiši email na [email protected] in pomagala ti bom poiskati najprimernejši paket zate.

2| Po prejetem plačilu ti pošljem predlogo za vodenje prehranskega dnevnika in prehranski vprašalnik, v katerem mi zaupaš vse o svojih prehranskih navadah in ciljih. Še posebej me zanima, katerim jedem se pod nobenim pogojem ne želiš odpovedati (namig: tukaj napišeš svojo najljubšo sladico in jaz poskrbim, da bo na primeren način vključena v tvoj jedilnik 😉).

3| Pripravim ti personaliziran prehranski načrt z jedilnikom in recepti, ki so prilagojeni tvojemu življenjskemu slogu, željam in ciljem.

4| Spremljava napredek in načrt sproti prilagajava. 1x tedensko prejmeš obdobni vprašalnik, na podlagi katerega prilagodiva jedilnik in po potrebi prilagodiva pristop. Ves čas sem ti na voljo za vsa vprašanja in ti 100% stojim ob strani.

Program v celoti poteka preko spleta, gradiva ti pošljem v pisni/video obliki na email, na vsa vprašanja prejmeš odgovor v najkrajšem možnem času.

Kaj lahko pričakuješ?

Moj pristop je holističen in se poleg urejanja prehrane dotika gibanja, stresa, spanja in miselnosti.

Skupaj bova zate postavili cilje, ki so dosegljivi, dolgoročni in v središče postavljajo tvoje zdravje in dobro počutje, ne telesnih obsegov ali številke na tehtnici.

Od mene ne pričakuj nepotrebnega izključevanja celih skupin živil ali prepovedovanja sladic, saj ekstremi po mojih izkušnjah in po izkušnjah mojih strank ne vodijo do trajnih rezultatov.

Poiskali bova način prehranjevanja, ki je zate dolgoročno vzdržen. Na jedilniku, ki ti ga bom pripravila, boš našla večinoma živila, ki so varovalna za zdravje (polnovredna, minimalno predelana živila); občasno in v primernih porcijah pa tudi svojo najljubšo hrano “za dušo”. Ne pozabi: Svoje cilje lahko dosežeš brez odpovedovanja svojim najljubšim živilom!

 

Kategorija: