Trgovina

Personaliziran 7-dnevni jedilnik

70.00

Uravnoteži in poenostavi svojo prehrano s personaliziranim zdravim jedilnikom!

7-dnevni jedilnik, prilagojen tvojemu življenjskemu slogu, željam in ciljem

Priporočila in smernice za vzpostavitev zdravih prehranskih navad, ki ti bodo pomagale doseči zastavljene cilje

Zdravi in preprosti recepti po tvojem okusu

Spremljanje napredka in podpora preko emaila

Holistični pristop, ki v središče postavlja tvoje zdravje in dobro počutje, ne telesnih obsegov ali številke na tehtnici

Spodaj izberi, za koliko tednov potrebuješ jedilnik, nato pa klikni “Dodaj v košarico”.

Personaliziran jedilnik je odlična izbira zate, če:

Si odločena, da boš spremenila način prehranjevanja.

Si želiš ali moraš iz svoje prehrane izločiti določeno živilo ali skupino živil (npr. mlečne izdelke, gluten, meso).

Potrebuješ jasen načrt, kako priti do svojega cilja (npr. hujšanje, manj napihnjenosti, zdravo pridobivanje teže).

Si želiš nadgraditi in popestriti svojo prehrano z uravnoteženimi obroki in prigrizki v skladu s svojimi prehranskimi preferencami, morebitnimi intolerancami ali za doseganje splošnega zdravja in dobrega počutja.

 

Zakaj naročiti individualni jedilnik?

Imela boš jasen prehranski načrt, ki ti bo pomagal do zastavljenega cilja – manj stresa in obremenjevanja okoli prehrane.

Ne bo se ti treba ukvarjati s preračunavanjem kalorij in makrohranil ali z iskanjem receptov po svojem okusu – samo slediš receptom, ki jih pripravim zate.

Ne boš več kot mesečnik tavala po živilskih trgovinah in impulzivno dodajala stvari v košarico, ker boš točno vedela, kaj nakupiti (manj zavržene hrane).

Dobila boš knjižico preprostih in okusnih receptov – vključena so živila, ki jih imaš rada in izključena tista, ki jih ne ješ.

Zadovoljna boš, ker ješ uravnoteženo in zdravo brez velikega napora.

 

Kaj je vključeno v personaliziran 7-dnevni jedilnik?

1| Analiza obstoječih prehranskih navad, življenjskega sloga in priložnosti za izboljšanje.

2| Izdelava osebnega prehranskega načrta s priporočili in smernicami, ki ti bodo pomagale doseči zastavljene cilje.

3| Sestava personaliziranega 7-dnevnega jedilnika, prilagojenega tvojim željam, morebitnim zdravstvenim omejitvam, intolerancam, življenjskemu slogu in ciljem.

4| Recepti, ki vključujejo tvoja najljubša živila in zadostijo potrebam telesa po makrohranilih in mikrohranilih.

5| Individualna podpora preko emaila v času trajanja paketa (7 dni), odgovarjanje na vprašanja, spremljanje napredka in sprotno prilagajanje.

* Če potrebuješ jedilnik za 14 ali 21 dni, dodaj v košarico 2 ali 3 tedenske jedilnike. Za daljše časovno obdobje spremljanja preveri moje ostale pakete prehranskega svetovanja.

 

Kaj vse upoštevam pri sestavi jedilnika zate ?

Tvoje prehranske preference in želje – kaj ješ/česa ne ješ, čemu se pod nobenim pogojem ne želiš odpovedati, kaj je tvoja najljubša hrana “za dušo”

Tvoj življenjski slog – stopnjo aktivnosti, urnik, navade, želeno število obrokov

Tvoje cilje glede počutja, energije, zdravja, telesne teže

Morebitne prehranske intolerance/alergije, zdravstvena stanja in drugo

 

Kako bo potekalo najino sodelovanje?

1| Naročiš izbrani paket svetovanja. Če si v dvomih, kaj izbrati, mi napiši email na [email protected] in pomagala ti bom poiskati najprimernejši paket zate.

2| Po prejetem plačilu ti pošljem predlogo za vodenje prehranskega dnevnika in prehranski vprašalnik, v katerem mi zaupaš vse o svojih prehranskih navadah in ciljih. Še posebej me zanima, katerim jedem se pod nobenim pogojem ne želiš odpovedati (namig: tukaj napišeš svojo najljubšo sladico in jaz poskrbim, da bo na primeren način vključena v tvoj jedilnik 😉).

3| Pripravim ti personaliziran prehranski načrt z jedilnikom in recepti, ki so prilagojeni tvojemu življenjskemu slogu, željam in ciljem.

4| Spremljava napredek in načrt sproti prilagajava. Ves čas sem ti na voljo za vsa vprašanja in ti 100% stojim ob strani.

Celotna komunikacija poteka preko spleta (email, zasebna sporočila), gradiva ti pošljem v pisni/video obliki na email, na vsa vprašanja prejmeš odgovor v najkrajšem možnem času.

 

Kakšen jedilnik lahko pričakuješ?

Moj pristop je holističen in se poleg urejanja prehrane dotika gibanja, stresa, spanja in miselnosti.

Skupaj bova zate postavili cilje, ki so dosegljivi, dolgoročni in v središče postavljajo tvoje zdravje in dobro počutje, ne telesnih obsegov ali številke na tehtnici.

Od mene ne pričakuj nepotrebnega izključevanja celih skupin živil ali prepovedovanja sladic, saj ekstremi po mojih izkušnjah in po izkušnjah mojih strank ne vodijo do trajnih rezultatov.

Poiskali bova način prehranjevanja, ki je zate dolgoročno vzdržen. Na jedilniku, ki ti ga bom pripravila, boš našla večinoma živila, ki so varovalna za zdravje (polnovredna, minimalno predelana živila); občasno in v primernih porcijah pa tudi svojo najljubšo hrano “za dušo”. Ne pozabi: Svoje cilje lahko dosežeš brez odpovedovanja svojim najljubšim živilom!

 

Kategorija: